Voor- en naschoolse opvang

Buitenschoolse opvang en peuterspeelzaal van Spring Kinderopvang 
 
Buitenschoolse opvang
Bent u op zoek naar opvang voor uw kind? Onze buitenschoolse opvang (BSO) High 5 biedt een uitdagende en veilige plek waar uw kind voor en na school lekker kan spelen met andere kinderen. De nadruk ligt hierbij op fijne ontspanning. Door een royaal activiteitenaanbod worden de kinderen spelenderwijs gestimuleerd om hun fantasie en talenten te ontwikkelen. Bij Spring zeggen we niet voor niets: Gun uw kind iedere dag een feestje!
 
BSO High 5 is gevestigd in wijkcentrum de Heiakker, net als peuterspeelzaal Op Stap Kubus. De locatie ligt centraal in wijk de Heiakker, tussen de twee basisscholen
d'n Heiakker en Hasselbraam in, waardoor wij in de gelegenheid zijn om de kinderen te voet op te halen en weg te brengen.
We hebben de beschikking over drie mooie groepsruimtes. Daarnaast is op dinsdag en donderdag ook onze 8+ ruimte geopend. De kinderen kunnen zich hier onder andere uitleven aan de voetbal,- of airhockeytafel, rustig op de bank een boek lezen of chillen met vriendjes en vriendinnetjes. Voor kook- en bakactiviteiten is er een ruime keuken met een oven en een fornuis. Aan de hand van thema's worden er activiteiten georganiseerd zoals;  'swingend het nieuwe schooljaar in', 'het wilde westen' of 'sport &spel'. Kinderen kunnen meedoen aan de activiteiten die afgestemd zijn op hun leeftijd en interesses of ze kiezen zelf waar ze zin in hebben. Ontspanning en plezier staan bij ons centraal, BSO is namelijk vrije tijd. De pedagogisch medewerkers bootsen zoveel mogelijk een vertrouwde thuissituatie na, waar veiligheid en gezelligheid voorop staan.
 
Waarom kiezen voor BSO van Spring?
Bij Spring bieden we maatwerk en helpen wij de opvang van uw kind zo goed mogelijk aan te passen aan uw eigen situatie. Dit doen wij door verschillende mogelijkheden te bieden waarmee u uw 'pakket' samen kunt stellen. Zo heeft u onder andere de keuze uit verschillende contracten (aantal weken per jaar), structurele of incidentele opvang, korte en langere dagdelen, voorschoolse opvang met ontbijt én vakantieopvang.
 
Wat bieden wij?
 
BSO tijdens de 40 schoolweken
Kiest u voor buitenschoolse opvang bij Spring, dan heeft u een brede keuze uit verschillende pakketten. U kunt sowieso gebruiken maken van BSO tijdens de 40 vakantieweken. Dit kunt u aanvullen met vakantieopvang.
Onder schoolweken verstaan wij de 40 landelijke, volgens het ministerie van OC&W vastgestelde, schoolweken in regio Zuid. De minimale afname is één dagdeel per week.
 
Voorschoolse opvang (VSO)
Voorschoolse opvang start vóór aanvang van de basisschool van 7.30 uur tot aanvang schooltijd. Kinderen die gebruik maken van de VSO hebben de mogelijkheid om op de BSO-locatie te ontbijten. Dit ontbijt is gratis. De kinderen dienen dan voor 7.50 uur aanwezig te zijn.
 
Naschoolse opvang (NSO)
Naschoolse opvang is afgestemd op de schooltijden van uw kind en start direct na schooltijd tot 18.30 uur. Op woensdag en vrijdag is NSO ook mogelijk direct na schooltijd tot 16.00 uur.
 
Vakantieopvang op maat
Bij Spring kunt u vakantieopvang op maat afnemen. Daarmee bedoelen we dat u de keuze heeft uit verschillende vakantieopvangpakketten.
U kunt vakantieopvang per dagdeel afnemen.
  • ochtend 07.30 tot 13.00 uur
  • middag 13.00 tot 18.30 uur
  • hele dag 07.30 tot 18.30 uur
Ook kinderen die normaal niet naar de BSO gaan, zijn tijdens de vakantieweken van harte welkom op de BSO van Spring.
 
Huidige openingstijden BSO High 5
Voorschoolse opvang
Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag
07.30 uur - begin school

Naschoolse opvang
Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag
Na school - 18.30 uur 

Vakantie-opvang
Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag
7.30 - 18.30 uur
 
Bij voldoende aanmeldingen behoort opvang op woensdag ook tot de mogelijkheden.
 
Financieel
Spring Kinderopvang biedt all-inclusive tarieven. Dat wil zeggen: alles wat komt kijken bij de opvang van uw kind is bij de prijs inbegrepen. De tarieven zijn dus inclusief fruit, drinken, tussendoortjes en een uitgebreid activiteitenpakket. Benieuwd wat u in uw situatie uiteindelijk betaalt voor de opvang? Op onze website vindt u een rekenmodel waarmee u dit precies uit kunt rekenen. Ook onze medewerkers van de klantenservice staan voor u klaar!
  
Meer informatie/contact
Uitgebreide informatie over de mogelijkheden vindt u op onze website. Ook onze medewerkers op de locatie en klantenservice staan u graag te woord. En wilt u een rondleiding op locatie? Ook dat kan! Neem daarvoor contact op met BSO High 5 óf vraag een rondleiding aan via de website www.spring-kinderopvang.nl Wij nemen dan contact met u op om een afspraak met u te maken. Natuurlijk bent u ook welkom om tijdens onze openingstijden gewoon binnen te lopen.
 
 
Contactgegevens:
BSO High 5                              Klantenservice Spring Kinderopvang
De Meent 5                                           tel: 088 2088 302
5754 DV Deurne                                e-mail: klantteam2@spring-kinderopvang.nl
tel: 088 2088 419
 
Manager Kindcentrum
Krista Niels
kniels@spring-kinderopvang.nl

KC High 5 /PA op stap, de Kubus
KC Kiekeboe
PA op stap, de Piramide